Definita cuvantului eclipsa
ECLIPSÁ vb. I. tr. 1. a întuneca lumina unui astru. 2. (fig.) a umbri, a lăsa în umbră. II. refl. (fam.) a dispărea, a rămâne în umbră. (< fr. éclipser)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu eclipsa
s-a rahatizat Vezi definitia »
REDRESÁ vb. I. tr. 1. A îndrepta, a aduce (ceva) în poziție, în situație normală. ♦ tr., refl. (Fig.) A (se) reface, a (se) înviora. 2. A transforma un curent electric alternativ în curent continuu. [< fr. redresser]. Vezi definitia »
TRASÁ vb. I. tr. 1. A trage, a însemna pe o suprafață linia unui drum, conturul unui desen etc.; a însemna pe o piesă brută elementele necesare pentru prelucrarea ei. 2. A indica, a da directive în ceea ce privește o acțiune, o activitate etc. ♦ A arăta esențialul într-o chestiune etc.; a schița, a descrie. [< fr. tracer, cf. germ. trassieren, it. tracciare]. Vezi definitia »
RAMPLASÁ vb. tr. a înlocui, a substitui. (< fr. remplacer) Vezi definitia »
plasá (plaséz, plasát), vb. – A așeza într-un anumit loc. Fr. placer.Der. plasament, s. n., din fr. placement; deplasa, vb., din fr. déplacer; deplasat, adj. (înv., în afara locului, inoportun); plasator, s. m. (persoană care plasează spectatorii la locurile lor în sălile de spectacol). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z