Definita cuvantului egalizator
EGALIZATÓR, -OÁRE I. adj. care egalizează. II. s.n. 1. amestec de rășină folosit în vopsitorie la netezirea și la obținerea unui luciu superior al peliculelor (2). 2. produs chimic cu proprietăți de egalizare (3) a coloranților. 3. dispozitiv care reglează presiunea apei, a aburilor într-o conductă. 4. aparat electronic care permite, cu ajutorul unor filtre, obținerea calității maxime la înregistrare sau la redare a unui casetofon. (< fr. égalisateur, /II/ égaliseur, /II, 4/ engl. equalizing)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu egalizator
TRANSBORDÓR, transbordoare, s. n. 1. Platformă mobilă la nivelul unei căi ferate, cu ajutorul căreia se pot trece vagoanele sau locomotivele de pe o linie pe alta (când cele două linii nu au legătură directă). 2. Navă care servește la transbordarea călătorilor sau a mărfurilor. – Din fr. transbordeur. Vezi definitia »
POMICULTÓR, pomicultori, s. m. Persoană care se ocupă cu cultivarea și îngrijirea pomilor fructiferi. – Din fr. pomiculteur. Vezi definitia »
CODEBITÓR, – OÁRE s.m. și f. Persoană care este datoare (cuiva) împreună cu alții. [Cf. fr. codébiteur]. Vezi definitia »
GRIMÓR s.m. v. grimer. Vezi definitia »
APROBATÓR, -OÁRE adj. aprobativ. (< fr. approbateur, lat. approbator) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z