Definita cuvantului elastic
ELÁSTIC, -Ă I. adj. (despre corpuri) care are proprietatea de a-și reveni la forma inițială după ce a fost momentan deformat; care se întinde. ◊ (despre ființe) mlădios, suplu; (fig.; despre oameni) care se adaptează ușor la orice situație, care prezintă elasticitate (3). II. s. n. produs textil conținând fire de cauciuc, din care se fac bretele, jartiere etc. (< fr. élastique, lat. elasticus)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu elastic
FERIMAGNÉTIC, -Ă adj. referitor la ferimagnetism. (< fr. ferrimagnétique) Vezi definitia »
ARCTIC, Oceanul ~ (Oceanul Înghețat), cel mai mic ocean al Pămîntului, situat în reg. Polului Nord, între Eurasia și America de Nord, și care comunică cu Oc. Atlantic prin Str. Hudson, Davis, Danemarcii, iar cu Oc. Pacific prin Str. Bering; c. 13,1 mil. km2. Ad. max.: 5.220 m. Țărmuri crestate. Relieful fundului oceanic este complex, cu o întinsă platformă continentală. Mare parte din supr. sa este acoperită cu ghețuri. Cunoscut și sub denumirea de Oc. Boreal sau Mediterana Arctică. Vezi definitia »
POLIPTÍC, polipticuri, s. n. Pictură alcătuită din mai multe panouri (articulate) care cuprind fiecare o scenă a compoziției de ansamblu. – Din fr. polyptyque. Vezi definitia »
CITOTÓXIC, -Ă adj. cu efect toxic asupra unor celule. (< fr. cytotoxique) Vezi definitia »
POLICROMOZÓMIC, -Ă adj. cu mai mulți cromozomi. (< fr. polychromosomique) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z