Definita cuvantului electrospectrografie
ELECTROSPECTROGRAFÍE s. f. analiza formei complexe a unei electroencefalograme prin izolarea și înregistrarea sistemului de unde constituent. (< electro- + spectrografie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu electrospectrografie
FILOSOFÍE s.f. din gr. filos = dragoste și sofia = înțelepciune – dragoste de înțelepciune v. filozofie Vezi definitia »
SCÓTIE s. f. (arhit.) mulură concavă între două toruri sau muluri proeminente. (< fr. scotie, lat. scotia) Vezi definitia »
LIMOTERAPÍE, limoterapii. s. f. (Med.) Tratament constând în reducerea substanțială a alimentației. – Din fr. limothérapie. Vezi definitia »
ISTEROLOGÍE s. f. figură retorică prin care se spune întâi ceea ce ar fi trebuit spus în al doilea rând. (< it. isterologia, lat. hysterologia) Vezi definitia »
GRADÁȚIE s. f. 1. creștere sau descreștere graduală, pe grade. 2. fiecare dintre semnele de pe scara gradată a unui aparat, instrument de măsurat etc.; diviziune; totalitatea acestor diviziuni. 3. figură de stil care constă în trecerea treptată, ascendentă (climax) sau descendentă (anticlimax), de la o idee la alta. 4. (pict.) trecere ușoară de la un ton la altul, de la o nuanță la alta etc. 5. grad de vechime în serviciu, care aduce cu sine creșterea retribuției. ◊ sumă cu care, după anumite state de serviciu, se mărește retribuția. (< fr. gradation, lat. gradatio) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z