Definita cuvantului elicoidal
ELICOIDÁL, -Ă adj. în formă de elice. (< fr. hélicoïdal)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu elicoidal
FÓTBAL s. n. joc sportiv între două echipe de câte 11 jucători, care caută să introducă mingea, jucată doar cu piciorul și capul, în poarta adversă. (< engl., fr. football) Vezi definitia »
NEFUNCȚIONÁL, -Ă, nefuncționali, -e, adj. 1. Care nu este funcțional. 2. Care nu îndeplinește condițiile pentru a funcționa. ♦ Nefolositor. [Pr.: -ți-o-] – Ne- + funcțional (după fr. non-fonctionnel). Vezi definitia »
DREPT CONSTITUȚIONAL s.n. 1. Ramură a dreptului formată din ansamblul regulilor și principiilor fundamentale referitoare la orânduirea social-economică și de stat; sistemul, alcatuirea și competențele organelor statului, precum și cele mai importante drepturi și îndatoriri ale cetățenilor. Așa cum însăși denumirea o arată, normele dreptului constituțional își au izvorul în constituție, care este legea fundamentală a statului. 2. Ramură a știintelor juridice care studiază normele și institutiile dreptului constituțional. Vezi definitia »
AMBIENTÁL, -Ă adj. referitor la ambient. (< fr. ambiental, it. ambientale) Vezi definitia »
FEȚIÁL s. m. (la romani) preot și magistrat dintr-un colegiu de 20 de membri, având funcția de a împlini formalitățile juridice și religioase referitoare la război. (< fr. fétial, lat. fetialis) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z