Definita cuvantului endoschelet
ENDOSCHELÉT s. n. schelet intern al anumitor animale nevertebrate (sepia, echinoderme). (< fr. endosquelette)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu endoschelet
LETRASÉT s. n. set de litere și cifre de diferite culori și caractere, pe un suport transparent, care se imprimă prin apăsare, în lucrările de grafică, în activitatea de proiectare și design, în inscripționarea scalei aparatelor de măsură etc. (după germ. Letterset/druck/) Vezi definitia »
ANTÉT, anteturi, s. n. Indicație tipărită în partea de sus a unei hârtii sau a unui plic, conținând numele, adresa etc. unei instituții sau ale unei persoane. – Fr. en-tête. Vezi definitia »
BIBERÉT s. m. 1. blăniță de miel de culoare maro-roșcată. 2. pluș gri sau maro, cu părul din lână ori din fibre sintetice, folosit pentru garnituri de gulere, manșete etc. (< germ. Biberett) Vezi definitia »
COCHÉT, -Ă adj. 1. care folosește tot felul de mijloace pentru a plăcea, a seduce; îmbrăcat cu gust, elegant, care dorește să placă, să fie admirat. 2. (despre lucruri) drăguț, îngrijit, grațios. (< fr. coquet) Vezi definitia »
NUTRIÉT s. n. Denumire dată blănițelor de miel special prelucrate, care imită blana de nutria. [Pr.: -tri-et] – Nutria + suf. -et. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z