Definita cuvantului enerva
ENERVÁ vb. tr., refl. a (se) înfuria, a (se) irita. (< fr. énerver)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu enerva
DENERVÁ vb. tr. a înlătura părțile nervoase de pe o piesă anatomică, de pe o bucată de carne de măcelărie. (< fr. dénerver) Vezi definitia »
BURIDAVA 1. Așezare geto-dacică (sec. 1 î. Hr.sec. 1 d. Hr.) identificată pe terit. com. Ocnița (jud. Vîlcea). 2. Castru roman, situat pe Olt (sec. 2-3), în jurul căruia s-a închegat o puternică așezare civilă. Azi Stolniceni (localit. componentă a municipiului Rîmnicu Vîlcea). Vezi definitia »
OBSERVÁ, obsérv, vb. I. Tranz. 1. A băga de seamă, a remarca. ♦ A exprima o observație, a constata. ♦ A atrage cuiva atenția; p. ext. a dojeni, a reproșa. 2. A examina cu atenție, a studia, a cerceta; a scruta. 3. A spiona, a iscodi, a pândi. 4. (Rar) A respecta legile, obiceiurile etc. – Din fr. observer, lat. observare. Vezi definitia »
CINEVÁ pron. nehot. Un om oarecare (dintre mai mulți), o persoană pe care n-o cunoaștem (sau care nu trebuie sau nu vrem să fie numită); oarecine, careva, cinevași. ♦ (Fam.; purtând accentul în frază) Un om de valoare, de seamă. [Gen.-dat.: cuiva] – Cine + va. Vezi definitia »
observá (obsérv, át), vb.1. A remarca. – 2. (Arg.) A avea bani. Fr. observer.Der. (din fr.) observați(un)e, s. f.; observator, s. m.; neobservat, adj. (nevăzut). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z