Definita cuvantului enterohemoragie
ENTEROHEMORAGÍE s. f. hemoragie intestinală. (< fr. entéro-hémorragie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu enterohemoragie
MICROPALEONTOLOGÍE s.f. Ramură a paleontologiei care se ocupă cu studiul microfosilelor. [Gen. -iei. / < fr. micropaléontologie]. Vezi definitia »
MĂTÁNIE, mătănii, s. f. (În unele practici religioase) 1. Îngenunchere și înclinare a corpului până la pământ, în semn de venerație și de pocăință. ♦ P. gener. Plecăciune adâncă în semn de respect; temenea, ploconeală. 2. (La pl.) Șirag de mărgele de os, de lemn etc. pe care călugării sau credincioșii mireni socotesc rugăciunile rostite. 3. (Înv.) Mănăstire în care a fost călugărită o persoană și de care aceasta depinde din punct de vedere religios. [Var.: metánie s. f.] – Din sl. metanija. Vezi definitia »
COLOPEXOTOMÍE s.f. (Med.) Colopexie cu deschiderea intestinului la peretele abdominal. [Gen. -iei. / < fr. colopexotomie]. Vezi definitia »
EFÍGIE s. f. chipul unui suveran, al unui om de stat, de știință etc., reprezentat pe o monedă, medalie, marcă poștală. ◊ imagine a unei persoane; portret care redă doar asemănarea fizică. (< fr. effigie, lat. effigies) Vezi definitia »
DISTROFÍE, distrofii, s. f. Stare patologică constând în alterarea structurii unui țesut, a unui organ, a unui sistem sau a organismului, în urma tulburărilor de nutriție. – Din fr. dystrophie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z