Definita cuvantului eructație
ERUCTÁȚIE s. f. eliminare de gaze din stomac, însoțită de zgomot, prin esofag și cavitatea bucală; râgâială. (< fr. éructation, lat. eructatio)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu eructație
SCUMPÍE, scumpii s. f. 1. Arbust cu flori verzi-gălbui, a cărui coajă și ale cărui frunze se întrebuințează în vopsitorie și în tăbăcărie, precum și în medicina populară, pentru proprietățile lor antiseptice și astringente (Cotinus coggygria). 2. (Bot.; reg.) Liliac1. [Acc. și: scúmpie] – Din pol. skapia. Vezi definitia »
BALNEOTERAPÍE s. f. tratament cu ape minerale și nă- moluri. (< fr. balnéotherapie) Vezi definitia »
COPRODÚCȚIE s. f. formă de cooperare în producție care se stabilește între guverne sau întreprinderi producătoare din țări diferite pentru realizarea în comun a unui produs sau a unui colectiv. ◊ producție cinematografică la realizarea căreia au colaborat mai multe studiouri din diferite țări. (< fr. coproduction) Vezi definitia »
SIFILIGRAFÍE s.f. Specialitate medicală care studiază sifilisul. [Gen. -iei, var. sifilografie s.f. / < fr. syphiligraphie]. Vezi definitia »
CHIROMANȚÍE s. f. pretinsă putere de ghicire a viitorului după liniile palmei. (< it. chiromanzia, fr. chiromancie) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z