Definita cuvantului excret
EXCRÉT s. n. produs nociv al celulelor glandulare. (< germ. Exkret)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu excret
BUGÉT s.n. Plan în care se prevăd veniturile și cheltuielile probabile ale unui stat, ale unei întreprinderi, instituții, familii, persoane etc. pe o perioadă de timp determinată. ♦ Totalitatea cheltuielilor și a veniturilor unei persoane într-o perioadă anumită de timp. [Pl. -te, var. budget s.n. / < fr. budget]. Vezi definitia »
SPERMANȚÉT s. n. ceară din craniul de balenă, de delfin și din craniul și grăsimea de cașalot, folosită în industria cosmetică și la fabricarea lumânărilor; cetaceum. (< germ. Spermazet, fr., it. spermaceti) Vezi definitia »
ATLÉT, -Ă s.m. și f. Persoană care practică atletismul. ♦ (Fig.) Om voinic, puternic, cu o construcție fizică robustă. ♦ (Fig.) Luptător (la circ, la concursuri etc.). [Cf. fr. athlète, it. atleta, lat. athleta, gr. athletes]. Vezi definitia »
Internet, (sau Net) este numele celei mai mari retele de telecomunicatii la nivel mondial. Reteaua este publica, disponibila la nivel global si interconecteaza un numar imens de retele locale de calculatoare din universitati, centre de cercetare, guverne si institutii administrative centrale sau locale, ministere, companii comerciale, fundatii, presa scrisa si audio-vizuala etc. existente la nivel mondial. Reteaua a fost creata in 1969, initial sub numele ARPAnet, prin interconectarea a patru calculatoare ale sistemului american de aparare. Vezi definitia »
BASÉT s. m. 1. câine de vânătoare cu corpul alungit și labele scurte, cu pete roșietice sau negre. 2. rasă franceză de găini cu picioare foarte scurte. (< fr. basset) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z