Definita cuvantului factoring
FÁCTORING/FĂCTĂRIU/ s. n. serviciu complex de natură financiară și contabilă (acordări de credite, încasări, plăți, deconturi etc.) pe care o societate comercială îl face alteia. (< engl., fr. factoring)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu factoring
QIGÓNG /cicúng/ s.n. Complex de tehnici tradiționale chineze pentru păstrarea energiei vitale. (‹ chin. qigong) Vezi definitia »
RING1 s. n. 1. platformă pătrată împrejmuită cu coarde, unde se desfășoară meciurile de box. ◊ platformă într-un local, pe care se dansează. 2. (text.) mașină pentru întinderea tortului, pentru răsucirea firului și înfășurarea lui pe țevi. 3. inel de metal fixat de peretele unui chei și servind la amararea navelor. 4. șosea, stradă circulară în jurul unui oraș sau al unei părți a lui. (< fr., engl. ring) Vezi definitia »
DÁNCING s.n. Local de dans și de petrecere. [Pron. dánsing. / < fr., engl. dancing]. Vezi definitia »
BAICHENG, oraș în NE Chieni (Jilin), la V de Harbin; 282 mii loc. (1986, cu suburbiile). Ind. constr. de mașini, chim. și a conf. Expl. de huilă. Vezi definitia »
INFORMÁTING s. n. ansamblu de activități cu caracter de servicii în domeniul informaticii, prestate de firme specializate. (< engl. informating) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z