Definita cuvantului fantezist
FANTEZÍST, -Ă adj., s. m. f. (scriitor, artist) care se conduce mai mult după imaginație. ◊ bazat pe fantezie; născocit. (< fr. fantaisiste)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fantezist
INDETERMINÍST, -Ă adj. Referitor la indeterminism. // s.m. și f. Adept al indeterminismului. [< fr. indéterministe]. Vezi definitia »
MANDOLINÍST, -Ă s. m. f. cântăreț la mandolină. (< fr. mandoliniste, it. mandolinista) Vezi definitia »
SOLÍST, -Ă, soliști, -te, s. m. și f. 1. Cântăreț sau instrumentist care execută o compoziție muzicală (sau o parte dintr-o compoziție muzicală) concepută pentru o singură voce sau pentru un singur instrument. 2. Dansator care execută singur o piesă coregrafică sau care deține un rol principal într-o compoziție coregrafică de ansamblu. – Din fr. soliste. Vezi definitia »
HOLOCÁUST s. n. 1. (ant.; la evrei, asirieni etc.) sacrificiu în cinstea divinității, în care animalul sacrificat era ars în întregime pe altar. 2. exterminare a unui mare număr de oameni. 3. (fig.) ofrandă, sacrificiu. (< fr. holocauste) Vezi definitia »
PESIMÍST, -Ă adj. 1. Referitor la pesimismul filozofic. 2. Care manifestă pesimism, predispus la pesimism. ♦ Care denotă, trădează pesimism. // s.m. și f. Adept al pesimismului. [Cf. fr. pessimiste]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z