Definita cuvantului farda
FARDÁ vb. I. tr., refl. a (se) vopsi, a (se) da cu fard. II. tr. a izola, în scop de protejare, mărfurile din hambarele unei nave, cu ajutorul unui material de separare. (< fr. farder)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu farda
CEDÁ vb. I. 1. tr. A lăsa, a abandona cuiva un bun, renunțând la dreptul de posesiune. 2. intr. A da cuiva dreptate; a se supune. ♦ (Sport) A se recunoaște învins, a înceta întrecerea, lupta. 3. intr. (Despre boli, dureri etc.) A se ameliora, a descrește, a scădea. 4. intr. (Despre lucruri) A se încovoia, a nu rezista la apăsare, a se rupe. [< fr. céder]. Vezi definitia »
REDÁ vb. I. tr. 1. A da din nou cuiva un lucru, o situație; a restitui. 2. (Fig.) A reprezenta, a exprima, a reproduce. [P.i. redáu. [< re- + da, după fr. redonner]. Vezi definitia »
sannicolastrada http://www375.ambrato.com/lingerieerotica/ masterizzazionedvdnero6 askjeeves http://www315.ambrato.com/sovrapprezzoazioni/ studioarchitetturamilano archos http://www1495.ambrato.com/cassazioneit/ itinerariorieti sacrasanmichele http://www1914.guerredellastella.com/chikenlittle/ albergoandroma lavoroindunoolona http://www1328.attrezziutili.com/personaggiogiardinofinzicontini/ fontaneinpietra sitowebbasilicata http://www1428.attrezziutili.com/angolobuonumore/ raccontodilesbica stufaghisa http://www1737.accettazione.com/puzzlegames/ prorogaprivacy ufficiomanduria http://www2136.casadiarte.com/downloadmp3formac/ saldionline 9c53d2119880d95e96e1a71e3a6c8340 Vezi definitia »
decedá (decedéz, decedát), vb. – A muri, a răposa. Fr. décéder.Der. deces, s. n., din fr. décès. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z