Definita cuvantului farmacogenetic
FARMACOGENÉTIC, -Ă I. adj. referitor la farmacogeneză. II. s. f. ramură a geneticii care studiază sensibilitatea ereditară particulară la acțiunea unor medicamente. (< farmaco- + genetic)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu farmacogenetic
SCHEMÁTIC, -Ă adj. Care reprezintă un lucru în trăsături generale; (depr.) care nu iese din anumite tipare fixe, din anumite șabloane; rigid, dogmatic; superficial. [Cf. fr. schématique]. Vezi definitia »
LETÁRGIC, -Ă adj. Care ține de letargie. ◊ Encefalită letargică = boală infecțioasă a encefalului, care se manifestă prin febră, somnolență și paralizie. [Cf. fr. léthargique, lat. lethargicus]. Vezi definitia »
DEȘÉRTIC, -Ă adj. care aparține deșertului; de deșert. (după fr. désertique) Vezi definitia »
CATÓPTRIC, -Ă adj. Referitor la reflexia luminii. [< fr. catoptrique]. Vezi definitia »
PISTÓRNIC, (1) pistornice, s. n., (2) s. m. 1. S. n. Sigiliu de piatră sau de lemn cu care se imprimă pe prescuri semnul crucii și inițialele rituale. 2. S. m. (în forma pristolnic) Plantă erbacee din familia malvaceelor, cu tulpina înaltă, cu frunzele stelate și păroase și cu florile galbene, ale cărei fructe se întrebuințează ca sigiliu pentru însemnat prescurile (Abutilon theophrasti). [Var.: pristólnic s. m.] – Et. nec. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z