Definita cuvantului fibrionogenoliză
FIBRIONOGENOLÍZĂ s. f. dispariție a fibrinogenului din plasma sangvină. (< fr. fibrinogénolyse)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fibrionogenoliză
METALÓGICĂ s.f. Disciplină care studiază regulile formale ale unui limbaj. [Gen. -cii. / < fr. métalogique]. Vezi definitia »
SUPRAMÚNCĂ s.f. (Ec.) Muncă suplimentară care creează plusvaloarea însușită de capitalist și pe care muncitorul o efectuează peste ceea ce este necesar pentru întreținerea lui și a familiei lui. [< supra- + muncă, după fr. surtravail]. Vezi definitia »
SERÍNGĂ s. f. 1. instrument medical pentru injecții, pentru a lua sânge etc. 2. mică pompă portabilă servind la împins aer sau lichide. (< fr. seringue, it. siringa) Vezi definitia »
TIAMÍNĂ s.f. Vitamina B1; aneurină. [Pron. ti-a-. / < fr. thiamine]. Vezi definitia »
BIBLIOTÉCĂ, biblioteci, s. f. 1. Dulap sau mobilă specială cu rafturi de ținut cărți. 2. Încăpere, sală în care se păstrează și se citesc cărțile. 3. Colecție de cărți, periodice, foi volante, imprimate etc. ♦ Instituție care colecționează cărți, periodice etc. spre a le pune în mod organizat la dispoziția cititorilor. 4. Nume dat unei serii de cărți care prezintă caractere comune și sunt publicate de aceeași editură. – Din fr. bibliothèque, lat. bibliotheca. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z