Definita cuvantului flocul
FLOCÚL s. n. fiecare dintre regiunile discului solar care apar pe fotografii sub formă de nori strălucitori. (< engl. flocule, lat. flocculus)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu flocul
Factoring-ul se prezinta ca un contract incheiat intre o parte (denumita aderent), furnizoare de marfuri sau prestatoare de servicii si o societate bancara sau o institutie financiara specializata (denumita factor), prin care aceasta din urma asigura finantarea, urmarirea creantelor si prezervarea contra riscurilor de credit, iar aderentul cedeaza factorului, cu titlu de vanzare, creantele nascute din vanzarea de bunuri sau prestarea de servicii pentru terti. Vezi definitia »
Autovehicul de mici dimensiuni fabricat in Republica Democrată Germană, a cărui producție a inceput in anul 1957 și s-a sfarșit in anul 1991 odată cu reuniunea definitivă a Germaniei. De multe ori, numele de mașină Trabant se referă la modelul 601, deoarece producția acestuia a durat 25 ani fără modificări majore si fiind și cea mai raspândită varianta atat in versiune combi cât și in versiune berlina. Vezi definitia »
razboiul ciudat purtat de anglia si franta in timpul celui de-al doilea razboi mondial,impotriva germaniei Vezi definitia »
întunericitul s. (iron.) poreclă dată postum dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu. Vezi definitia »
GRANÚL s.n. v. granulă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z