Definita cuvantului fot
-FÓT2 elem. foto1-.

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fot
BLERIOT [blerió], Louis (1872-1936), aviator și constructor de avionae francez. A efectuat prima traversare cu avionul a Canalului Mînecii (1909). Vezi definitia »
BERTHELOT [bertló], Henri Mathias (1861-1931), general francez. Ca șef al misiunii militare în România, a contribuit la reorganizarea armatei române în primăvara anului 1917. A sprijinit aspirațiile poporului român pentru realizarea statului național unitar. M. de onoare al Acad. Române (1926). Vezi definitia »
Not much on my mind. <a href=„http://carisoprodol-soma.ca.cx/ ”> soma </a> and [url=http://claritin.ca.cx/]Claritin[/url] http://prilosec.ca.cx/ <a href=„http://carisoprodol-soma.ca.cx/ ”> soma </a> and [url=http://claritin.ca.cx/]Claritin[/url] http://prilosec.ca.cx/ <a href=„http://carisoprodol-soma.ca.cx/ ”> soma </a> and [url=http://claritin.ca.cx/]Claritin[/url] http://prilosec.ca.cx/ Vezi definitia »
BOICÓT (‹ boicota) s. n. 1. Sistare organizată, totală sau parțială, a relațiilor cu o persoană, cu o organizație sau cu un stat în semn de protest față de anumite acțiuni ale sale. Termenul provine de la numele proprietarului irlandez Ch. Boycott, împotriva căruia țăranii au aplicat această metodă la sfîrșitul sec. 19. 2. (EC.) Practică utilizată frecvent în relațiile economice internaționale, care constă în încercarea de împiedicare a derulării unei afaceri prin cererea adresată publicului (consumatorilor) de a nu cumpăra mărfuri sau servicii de la firma în cauză. Vezi definitia »
hórhot, hórhote, s.n. (reg.) zgomot. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z