Definita cuvantului fotoelement
FOTOELEMÉNT s. n. element al unui circuit care transformă energia luminoasă în energie electrică; pilă (sau celulă) fotovoltaică; fotopilă. (< fr. photoélément)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fotoelement
ESTABLISHMENT ISTÁBLIȘMENT/ s. n. grup de persoane care dețin puterea, autoritatea în societate și care au interes să mențină ordinea existentă. (< engl. stablishment) Vezi definitia »
RECIPIÉNT s.n. 1. Vas în care se ține, se transportă un material solid (în stare de granule sau de pulbere), lichid sau gazos. 2. (Biol.) Organism care primește un organ, un țesut, o genă etc. [Pron. -pi-ent, pl. -te, -turi. / < fr. récipient, cf. lat. recipiens – care primește]. Vezi definitia »
PREASFẤNT, -Ă, preasfinți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care a primit harul divin; sfânt. 2. Adj., s. m. și f. Termen respectuos de adresare sau epitet pentru clerici, mucenici, sfinți. – Prea + sfânt. Vezi definitia »
șmont s.n. (reg.) nămol de mină. Vezi definitia »
GROSISMENT s. n. Raportul unghiurilor sub care se vede același obiect cu un instrument optic și cu ochiul liber. -Din fr. Grossissement Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z