Definita cuvantului fotomontaj
FOTOMONTÁJ s. n. 1. mijloc de agitație vizuală constând dintr-o serie de fotografii pe un panou și ilustrând o anumită temă. 2. asamblare a mai multor fotografii pentru a obține un clișeu fotografic. (< rus. fotomontaj, fr. photomontage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fotomontaj
TUȘAVERÁJ s.n. (Sport) Raportul de puncte la floretă, scrimă și box. [După golaveraj]. Vezi definitia »
POMPÁJ s. n. 1. pompare. 2. (fig.) ~ optic = excitare a atomilor sau a ionilor activi ai unui laser, în scopul ridicării acestora pe un nivel energetic superior. 3. fenomen nedorit care apare în funcționarea compresoarelor centrifuge sau axiale ca urmare a desprinderii fileurilor de aer de pe palete. (< fr. pompage) Vezi definitia »
SETAVERÁJ s.n. Diferența dintre seturile câștigate și cele pierdute la jocurile de tenis și de volei. [< engl. set-average]. Vezi definitia »
ÎNCLICHETÁJ s. n. mecanism care împiedică mișcarea într-un anumit sens a uneia dintre piesele sale. (< fr. encliquetage) Vezi definitia »
PRIMÁJ, primaje, s. n. 1. (Mar.) Bonificație la frahtul maritim acordată căpitanului sau proprietarului unei nave comerciale. 2. (Tehn.) Antrenarea apei dintr-un cazan de către aburul produs. – Din fr. primage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z