Definita cuvantului frasnian
FRASNIÁN s. n. primul etaj al devonianului superior. (< fr. frasnien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu frasnian
NEOSALVARSÁN s. n. Produs farmaceutic care se prezintă sub formă de pulbere de culoare galben-deschis solubilă în apă, folosit în tratamentul sifilisului. [Pr.: ne-o-]. – Din germ. Neosalvarsan. Vezi definitia »
PITEȘTEÁN, -Ă, piteșteni, -e, s. m., adj. 1. S. m. Persoană născută și crescută în municipiul Pitești. 2. Adj., s. m. (Locuitor) din municipiul Pitești. – Pitești + suf. -ean. Vezi definitia »
ITALIÁN, -Ă, italieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Italiei sau este originară din Italia. 2. Adj. Care aparține Italiei sau populației ei, privitor la Italia sau la populația ei; italienesc. ♦ (Substantivat, f.) Limba italiană. [Pr.: -li-an] – Din it. italiano. Vezi definitia »
PARATIROIDIÁN, -Ă adj. Al paratiroidelor. [Pron. -ro-i-. / < fr. parathyroïdien]. Vezi definitia »
BURIDAN, Jean (c. 1300- după 1358), filozof scolastic francez. Prof. univ. la Paris. Lucrări sub formă de întrebări la operele lui Aristotel („Questiones”). A abordat problema libertății voinței ajungînd la concluzia că este insolubilă din punct de vedere logic (măgarul lui B.). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z