Definita cuvantului frenchcancan
FRENCH-CANCÁN FRENCI-/ s. n. cancan2. (< fr. french cancan)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu frenchcancan
DÓBERMAN, dobermani, s. m. Rasă de câini de talie mijlocie, cu părul scurt și lucios, de culoare neagră, maro sau gri. – Din germ. Dobermann. Vezi definitia »
PETROȘĂNEÁN, -Ă, petroșănéni, -e, s.m., adj. 1. S.m. Persoană născută și crescută în municipiul Petroșani (din județul Hunedoara). 2. Adj., s.m. (Locuitor) din municipiul Petroșani. (din Petroșani (n.pr.) + suf. -ean) Vezi definitia »
ȘAMBELÁN, șambelani, s. m. Demnitar de rang superior în statele monarhice din apusul Europei, care are în grija sa camera suveranului. – Din fr. chambellan. Vezi definitia »
BĂCÁN2, băcani, s. m. Negustor care vinde cu amănuntul diverse produse alimentare. [Var.: (reg.) bacál s. m.] – Din tc. bakkal. Vezi definitia »
PERUÁN, -Ă, peruani, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Perú-lui sau care este originară de acolo; peruvian. 2. Adj. Care aparține Perului sau peruanilor (1), privitor la Peru sau la peruani; originar, provenit din Peru; peruvian. [Pr.: -ru-an] – Perú (n. pr.) + suf. -an. Cf. sp. peruano. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z