Definita cuvantului frigiditate
FRIGIDITÁTE s. f. indiferență sau aversiune, la femei, față de raportul sexual; incapacitate de a obține orgasmul. (< fr. frigidité, lat. frigiditas)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu frigiditate
SAȚIABILITÁTE s. f. însușirea de a fi sațiabil. (< engl. satiability) Vezi definitia »
TEHNICITÁTE s. f. Caracter, calitate a ceea ce este tehnic. ♦ Spor de tehnicitate = sumă adăugată la retribuția anumitor angajați care au o pregătire profesională specială sau care execută (temporar) o lucrare cu caracter tehnic. – Din fr. technicité. Vezi definitia »
a da la spate expr. a fura. Vezi definitia »
modalitate de tortura atestata de prizonieri romani din perioada comunista(anii 1950, 1960), care consta in obligarea prizonierului de a se roti in cerc in celula sa pana la epuizare Vezi definitia »
LÍNTE, (1, 2) s. f., (3) linți, s. m. pl. 1. S. f. Plantă erbacee din familia leguminoaselor, cu flori albe-albăstrui și fructul o păstaie cu semințe plate, comestibile (Lens culinaris); p. restr. fructul și sămânța acestei plante. ◊ Expr. Până la un bob de linte = absolut tot. Pentru un blid de linte, se spune despre cineva care a comis un act josnic (de trădare), chiar și pentru un profit material neînsemnat. 2. S. f. (Med. vet.; pop.) Cisticercoză. 3. S. m. pl. (Zool.; pop.) Cisticerci. – Lat. lens, -ntis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z