Definita cuvantului frutescent
FRUTESCÉNT, -Ă adj. care are dimensiunile și caracterul lemnos al arbuștilor; asemănător unei tufe. (< fr. frutescent, lat. frutescens)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu frutescent
ȘPLINT, șplinturi, s. n. Piesă de metal de forma unui cui despicat în două brațe egale, care servește ca element de fixare a două piese ori ca element de blocare sau de siguranță a piulițelor împotriva autodeșurubării. – Din germ. Splint. Vezi definitia »
ANTIDEFLAGRÁNT, -Ă adj. Care poate fi folosit fără pericol în spații unde există posibilitatea de explozie. [< fr. antidéflagrant]. Vezi definitia »
SUBCONȘTIÉNT, s. n. Treaptă a conștiinței care cuprinde idei și impresii pe care le-am avut odată prezente în minte, dar care, nemaifiind în centrul atenției, rămân confuze, până la o revenire în sfera conștiinței clare. – Din sub + conștient. Vezi definitia »
ACRESCĂMẤNT, acrescăminte, s. n. Creștere a dreptului unei persoane la o succesiune, ca urmare a înlăturării de la această succesiune a altor persoane ori a renunțării lor la drepturile izvorâte din lege ori din testament. – După fr. accroissement. Vezi definitia »
ELECTROCONVULSIVÁNT, -Ă adj., s. n. convulsivant electric. (< fr. électroconvulsivante) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z