Definita cuvantului fugpapier
FUGPAPIÉR PAPIR/ s. n. hârtie gumată folosită la înnădirea furnirelor. (< germ. Fugpapier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fugpapier
AMPÉR s. m. unitate de măsură a intensității curentului electric, intensitatea curentului constant de un volt care străbate un conductor cu rezistență de un ohm. (< fr. ampère) Vezi definitia »
SEZONIÉR, -Ă I. adj. care ține de un anumit sezon și durează cât acesta; sezonal. ◊ potrivit pentru un anumit sezon. II. s. m. f. lucrător angajat pentru un sezon. (< fr. saisonnier) Vezi definitia »
CÓNFER Termen prin care se face o referire, o trimitere comparativă de la un text la un izvor sau la o lucrare lămuritoare. [Scris și prescurtat: cf.] – Cuv. lat., fr. Vezi definitia »
PORTJARTIÉR, portjartiere, s. n. Obiect de îmbrăcăminte femeiască confecționat dintr-un material textil (elastic), de care sunt prinse jartierele. [Pr.: -ti-er] – Port1- + jartieră (după fr. porte-jarretelles). Vezi definitia »
ÁSTER s.m. 1. (Bot.) Plantă erbacee decorativă cultivată pentru florile sale colorate în diferite tonuri de roz și violet; (pop.) steluță. 2. (Biol.) Formație filamentoasă cu aspect radiant care înconjură centrosfera unei celule. V. astrosferă. [< fr. aster, cf. gr. aster – stea]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z