Definita cuvantului fulminat
FULMINÁT s. m. sare a acidului fulminic. ♦ ~ de mercur = sare de mercur a acidului fulminic, pulbere toxică. (< fr. fulminate)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fulminat
înțepușát, înțepușátă, adj. (reg.) 1. împuns, înțepat cu țepușa. 2. (despre gura sacului) legat. 3. (despre părul capului) ridicat în sus ca țepușele. 4. înțepenit în fața cuiva, proțăpit. Vezi definitia »
NEATÂRNÁT, -Ă, neatârnați, -te, adj. (Înv.) Care nu depinde de cineva sau de ceva; independent. [Pr.: ne-a-] – Ne- + atârnat. Vezi definitia »
NORMÁT, -Ă adj. care se efectuează după norme stabilite. ♦ contabilitate ~ă = sistem de contabilitate în care conturile poartă numere simbolice, aceleași în toate întreprinderile. (< norma) Vezi definitia »
TERMINÁT2, -Ă, terminați, -te, adj. 1. (Despre acțiuni) Care a fost dus până la capăt; sfârșit. 2. (Fam.; despre oameni) Pentru care nu mai există șanse de revenire la situația mai bună de dinainte; sfârșit din punct de vedere material, fizic sau moral. – V. termina. Vezi definitia »
GARAT, -ȚI, GARATĂ, -E, adj. pus la adăpost într-un garaj sau într-un depou; tras pe o linie de garaj. [V. GARA]. Lazăr Șăineanu – Dicționar Universal al Limbii Române Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z