Definita cuvantului gang
GANG1 s. n. pasaj de trecere între două clădiri; coridor, galerie. (< germ. Gang)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu gang
TÚNING, tuninguri, s. n. Acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin). Vezi definitia »
SCÓRCHING s.m. (în industria cauciucului) Ardere a amestecului de valțuri. [Pron. scórcing / < engl., fr. scorching]. Vezi definitia »
BUFÉTING s.n. (Av.) Vibrație neregulată care rezultă dintr-o scurgere nestaționară a aparatului. [< engl., fr. buffeting < engl. buffet – a lovi, a pălmui]. Vezi definitia »
DÚMPING [DAM-] s. n. 1. export de mărfuri la prețuri mult inferioare celor de pe piața internă și mondială, promovat de unele țări capitaliste, cu scopul de a pătrunde pe o anumită piață și de a impune apoi prețuri de monopol. ◊ ~ valutar = dumping bazat pe decalajul creat între cursul, micșorat intenționat, al valutei naționale a țării exportatoare față de cursul valutei țării importatoare. 2. ~ sindrom = sindrom care survine postprandial la bolnavii cu gastroectomie, fiind determinat de pătrunderea bruscă a conținutului gastric în jejun și manifestându-se prin slăbiciune, amețeli, transpirație etc. (< fr., engl. dumping) Vezi definitia »
FÍTING s.n. Piesă de asamblare, demontabilă, folosită la conductele metalice pentru fluide. [< engl. fitting]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z