Definita cuvantului gargantuesc
GARGANTUÉSC, -Ă adj. demn de Gargantua. (< fr. gargantuesque)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu gargantuesc
huțănésc, huțăneáscă, huțănéști, adj. și s.f. art. (reg.) 1. (adj.) care se referă la huțani (huțuli), al huțanului (huțulului), de huțan (huțul). 2. (s.f. art.) horă specifică huțanilor (huțulilor). Vezi definitia »
BOIERÉSC1 s. n. (Înv. și reg.) Muncă agricolă pe care țăranul era silit să o facă în folosul moșierului, în schimbul porțiunii de pământ pe care acesta i-o lăsa sau i-o dădea în folosință. V. clacă. – Din boier + suf. -esc. Vezi definitia »
SATANICÉSC, -EÁSCĂ, satanicești, adj. (Rar) Satanic. – Satan + suf. -icesc. Vezi definitia »
GROTÉSC, -Ă adj. De un comic exagerat; caraghios, nenatural; ciudat, bizar. // s.n. 1. Categorie estetică prin care se definește contrariul sublimului, caracterul a ceea ce este grotesc. 2. Gen de ornamentație de origine romană, reintrodus în epoca Renașterii, constând într-o decorație fantastică, pictată sau sculptată, alcătuită din motive geometrice vegetale, animale și personaje (bizare) îmbinate cu arabescuri. [Cf. fr. grotesque, it. grottesco < grotta – peșteră]. Vezi definitia »
Găsesc normal ca substantivul sponsor să aibă echivalentul în verbul a sponsora ( eu sponsorez, tu sponsorezi, etc ) și nu în sponsoriza, particula iza îngreunând un verb tranzitiv preluat din engleză Felicitari pentru o realizare de exceptie, acest dicționar la îndemâna tuturor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z