Definita cuvantului glasa
GLASÁ vb. tr. 1. a acoperi cu glazură o prăjitură, un fruct etc.; a glazura (1). 2. a apreta (un obiect de piele). (< fr. glacer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu glasa
CANOSSA, localit. în N Italiei (Emilia-Romagna); 3,3 mii loc. (1981). La castelul aflat aici, împăratul german Henric IV a obținut, după o penitență de 3 zile (ian. 1077), ridicarea excomunicării pronunțate de papa Grigore VII. Azi Ciano d’Enza. Vezi definitia »
DEBARASÁ vb. I. tr., refl. A (se) degaja, a (se) descotorosi de ceva sau de cineva care incomodează, supără. [< fr. débarrasser]. Vezi definitia »
REGRESÁ, regresez, vb. I. Intranz. A se întoarce de la o stare sau o formă superioară de dezvoltare la una inferioară; a decădea, a da înapoi. – Din fr. régresser. Vezi definitia »
ECRUISÁ vb. I. tr. A modifica proprietățile unui metal prin deformații, mai ales prin batere la rece. [Pron. -cru-i-. / < ecruisare]. Vezi definitia »
INVERSÁ vb. tr. a răsturna o situație, o ordine (firească); a face ceva invers. ◊ a schimba sensul unui curent electric, al unei mărimi vectoriale. (< fr. inverser) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z