Definita cuvantului godia
GODIÁ vb. intr. a vâsli cu o singură ramă așezată la pupă, făcând ca ambarcația să înainteze în zigzag. (< fr. godiller)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu godia
,,Discronia” este conceptul teoretizat de profesorul francez J.C. Terrassier pentru a releva diferența dintre dezvoltarea cognitivă și cea afectivă. Un copil cu acest sindrom înțelege cu ușurință ceea ce covârstnicii lui vor înțelege de abia peste 3,5 sau 7 ani, dar nu poate rezista, la fel ca aceștia, celor mai banale frustrării și conflicte din viața cotidiană. Vezi definitia »
ANNULARIA s. f. Ramuri de calamites cu frunze de formă lanceolată unite prin bazele lor, descrise separat de forma arborescentă completă. Sînt caracteristice pentru depozitele Carboniferului. Vezi definitia »
PSALMODIÁ vb. I. tr. A cânta sau a recita psalmi în biserică; (p. ext.) a cânta, a citi monoton. [Pron. -di-a, p.i. 3,6 -iază, ger. -iind. / cf. fr. psalmodier]. Vezi definitia »
PASSACÁGLIA s. f. Vechi dans de origine spaniolă și italiană, cu mișcare lentă și gravă; melodie după care se execută acest dans. [Pr.: pa-sa-ca-li-a] – Cuv. it. Vezi definitia »
ȚUGUIÁ, țuguiez, vb. I. Refl. A se ascuți, a se subția spre vârf; a se înălța ca un țugui. ♦ Tranz. A strânge buzele, rotunjindu-le și întinzându-le înainte. [Pr.: -gu-ia] – Din țugui. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z