Definita cuvantului gramaj
GRAMÁJ s. n. greutate exprimată în grame, pe care trebuie s-o aibă o parte dintr-un material. ◊ greutate în grame pe metru pătrat a hârtiei de papetărie. (< fr. grammage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu gramaj
BASTINGÁJ, bastingaje, s. n. Totalitatea chesoanelor, dulapurilor sau rastelelor în care se păstrează efectele echipajului pe o navă. – Din fr. bastingage. Vezi definitia »
VIRÁJ s. n. 1. faptul de a vira (1). 2. porțiune, curbă de șosea cu curbură foarte mică. 3. evoluție a unui avion pe o traiectorie curbă în plan orizontal. 4. schimbare a culorii unei substanțe, a unui pozitiv fotografic. (< fr. virage) Vezi definitia »
ECARISÁJ s. n. 1. strângere a cadavrelor de animale; stârpire a câinilor vagabonzi. 2. operație de tratare și de prelucrare a cadavrelor de animale și a deșeurilor de la abatoare. ◊ întreprindere care execută această operație. (< fr. équarrissage) Vezi definitia »
DEGRESÁJ s.n. Degresare. [< fr. dégraissage]. Vezi definitia »
ultráj (-je), s. n. – Ofensă, insultă adusă autorității. – Var. ultragiu. It. oltraggio, cf. fr. outrage.Der. ultragia, vb. (a comite un ultraj). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z