Definita cuvantului havaian
HAVAIÁN, -Ă I. adj. 1. din insulele Hawaii. 2. (despre un tip de erupție vulcanică) caracterizat prin emisiune fără explozie și bombe vulcanice ale unei lave bazaltice fluide. II. s. f. instrument muzical cu coarde, asemănător cu chitara, cu sunetul lin și tărăgănat. (< fr. hawaïenne /II/ hawaïenne)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu havaian
ZAMBIÁN -Ă, zambieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană născută și crescută în Zambia. 2. Adj., s. m. și f. (Locuitor) din Zambia. – Din fr. zambien. Vezi definitia »
OLECRÁN s. n. apofiză a extremității superioare a cubitusului, formând proeminența cotului. (< fr. olécrâne) Vezi definitia »
ETÁN s. m. Gaz incolor și fără miros, care se găsește în gazele de sondă și de rafinărie, întrebuințat la prepararea etilenei, drept combustibil și ca agent frigorigen. – Din fr. éthane. Vezi definitia »
NAZOFARINGIÁN, -Ă adj. Referitor la nas și la faringe. [Cf. fr. naso-pharyngien]. Vezi definitia »
CEFALORAHIDIÁN, -Ă adj. Referitor la creier și la măduva spinării. ◊ Lichid cefalorahidian = lichid care se găsește în cavitățile creierului și ale măduvei spinării. [Pron. -di-an. / < fr. céphalo-rachidien]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z