Definita cuvantului hidrofugare
HIDROFUGÁRE s. f. operație de finisare, prin apretare sau prin modificarea structurii, a țesăturilor, pentru micșorarea capacității de umezire a acestora. (după fr. hydrofugation)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu hidrofugare
AUTOSERVÍRE s.f. Acțiunea de a se autoservi. ♦ Procedeu de servire în magazine sau localuri de alimentație publică, potrivit căruia clienții se servesc singuri. ♦ Muncă depusă de preșcolari, elevi și studenți, prin care aceștia contribuie la asigurarea unor condiții igienice și estetice optime de trai în comun. [< autoservi, după engl. self-service]. Vezi definitia »
MĂCĂÍRE, măcăiri, Acțiunea de a măcăi și rezultatul ei. – V. măcăi. Vezi definitia »
ADULTERÁRE s.f. Acțiunea de a adultera și rezultatul ei. [< adultera]. Vezi definitia »
HARDWARE s.n. (Cib.; op. software) Sistem electronic de elaborare a datelor, considerat sub aspect fizic, adică al mașinilor și al dispozitivelor care îl compun. [Pron. had-veă. / engl., fr. hardware – obiecte de metal]. Vezi definitia »
POLITEHNIZÁRE s. f. orientare a învățământului de cultură generală către dezvoltarea cunoștințelor tehnice și spre formarea unor deprinderi practice în diverse ramuri ale tehnicii. (după rus. politehnizațiia) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z