Definita cuvantului higromorfism
HIGROMORFÍSM s. n. morfoză cauzată de umiditatea mediului. (< fr. hygromorphisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu higromorfism
CAPITALÍSM, S. N. 1. Sistem social bazat pe recunoașterea drepturilor naturale, individuale și inalienabile, ce includ drepturile de proprietate, in care absolut toate resursele naturale și mijloacele de producție sunt deținute in regim de proprietate privată. In capitalism statul este separat complet de economie in același mod in care statul este separat de religie. Capitalismul este singurul sistem social cunoscut de om ce este compatibil cu piata libera și cu libertatea. Vezi definitia »
ORIGENÍSM s. n. doctrina lui Origene care, susținând că Fiul este subordonat Tatălui, iar Duhul Sfânt Fiului, nega caracterul etern al pedepselor de după moarte și admitea eternitatea materiei și preexistența sufletului față de trup. (< fr. origenisme) Vezi definitia »
IZODIMORFÍSM s. n. proprietate a unor substanțe izomorfe de a forma cristale mixte. (< fr. isodimorphisme) Vezi definitia »
PASEÍSM s. n. Orientare (exagerată) spre trecut, idealizare a trecutului. – Din fr. passéisme. Vezi definitia »
DILETANTÍSM s. n. Faptul de a se ocupa ca diletant de o ramură a artei, a științei sau a tehnicii. ♦ (Peior.) Lipsă de pregătire temeinică, de seriozitate sau de însușiri necesare, dovedite de cineva în propriul domeniu de activitate. – Din fr. dilettantisme. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z