Definita cuvantului holocren
HOLOCRÉN, -Ă adj. (despre izvoare) la care apa mustește din pământ, formând mlaștini cu vegetație și faună sărace. (< holo- + -cren)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu holocren
REN, reni, s. m. Mamifer rumegător asemănător cu cerbul, cu coarnele în formă de arc, ramificate (atât la mascul, cât și la femelă), având concavitatea îndreptată înainte, cu smocuri lungi de păr aspru între copite, care trăiește în regiunile arctice, sălbatic sau domesticit (Rangifer tarandus). – Din fr. renne. Vezi definitia »
TRIPSINOGÉN s.n. Formă inactivă a tripsinei, care, în contact cu enterochinaza, se transformă în tripsină. [< fr. trypsinogène]. Vezi definitia »
GREN s. n. (met.) FurtunĂ? localĂ?, bruscĂ? și de scurtĂ? duratĂ?, însoțitĂ? de ploaie, grindinĂ? sau ninsoare. -Din fr. Grain /de vent/ Vezi definitia »
ENERGUMÉN s.m. 1. Persoană care se pretinde a fi stăpânită de diavol. 2. (Fig.) Exaltat; om care se agită puternic. [< fr. énergumène, cf. gr. energoumenos – agitat]. Vezi definitia »
Fenomen prin care, in situatia in care ca urmare a mutatiilor suferite de gena initiala, acelasi locus poate fi ocupat de mai mult de doua tipuri de alele Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z