Definita cuvantului homosexual
HOMOSEXUÁL, -Ă s. m. f. (cel) care practică homosexualitatea; gay. (< fr. homosexuel)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu homosexual
GEOTERMÁL, -Ă, geotermali, -e, adj. (Despre izvoare) Cu apă caldă sau fierbinte. [Pr.: ge-o-] – Din fr. géothermal. Vezi definitia »
OBSIDIONÁL, - adj. 1. (ant.) referitor la asediul unui oraș, de asediu. 2. (despre boli infecțioase) care survin în cursul războiului de tranșee. (< fr. obsidional, lat. obsidionalis) Vezi definitia »
TRANSCONTINENTÁL, -Ă adj. Care traversează un continent. [Cf. fr. transcontinental]. Vezi definitia »
TELERECITÁL, telerecitaluri, s. n. Recital susținut în cadrul unei emisiuni de televiziune. – Tele- + recital. Vezi definitia »
SANTÁL, santali, s. m. Nume dat mai multor specii de arbori tropicali, având, după varietăți, lemnul alb, dens și mirositor sau brun-roșiatic și fără miros, cu frunze mari și cu flori grupate în ciorchini (Santalum); arbore aparținând uneia dintre aceste specii. ♦ Ulei de santal = esență extrasă prin distilare din lemnul și din rădăcina varietății albe de santal, folosită în medicină și în parfumerie. ♦ Lemnul arborelui descris mai sus, folosit în tâmplăria de lux sau la extragerea unui ulei. [Var.: sandál s. m. ] – Din fr. santal. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z