Definita cuvantului hurdler
HURDLER [HÁRDLĂR] s. n. (sport) alergător specializat în cursele de garduri. (< engl. hurdler)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu hurdler
Mamifer carnivor de talie mare din familia felinelor, cu corpul acoperit cu blană scurtă de culoare gălbuie și cu o coamă bogată în jurul capului, deosebit de puternic, care trăiește în Africa și în Asia meridională. Vezi definitia »
NUCIFÉR, -Ă adj. (Despre plante) Care produce nuci comestibile. [< fr. nucifère]. Vezi definitia »
FURIÉR s. m. militar în termen care îndeplinește funcția de secretar în cancelaria unei (sub)unități. (< fr. fourrier) Vezi definitia »
SLÚGER, slugeri, s. m. Dregător în Țara Românească și în Moldova însărcinat cu aprovizionarea curții domnești și a armatei (rangul și atribuțiile variind de la o epocă la alta și de la un principat la altul); rang, titlu purtat de acest dregător. [Var.: súlger s. m.] – Cf. scr. služar. Vezi definitia »
SCÁNER SCHENĂR/ s. n. 1. aparat de radiografie cu raze X, care permite a obține serii de clișee, în tehnică, medicină etc. pentru o explorare amănunțită; scanograf. 2. tehnică video, unde capetele magnetice sunt fixate pe un tambur a cărui axă este oblică în raport cu banda și care se învârtește cu mare viteză. ◊ sistem de antenă rotitoare. 3. (poligr.) aparat care efectuează automat selecția cvadricromă prin analiza lineară a originalului în culori. (< engl., fr. scanner) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z