Definita cuvantului imparicopitate
IMPARICOPITÁTE s. f. pl. ordin de mamifere copitate, erbivore, nerumegătoare, cu un număr impar de degete; perisodactile. (după fr. imparidigités)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu imparicopitate
SPORTIVITÁTE s. f. Însușirea de a fi sportiv; disciplină, conduită, atitudine cinstită, leală, plină de respect a unui sportiv față de partenerii și de adversarii săi. – Din fr. sportivité. Vezi definitia »
UNIVERSITÁTE, universități, s. f. Instituție de învățământ superior cu mai multe facultăți și secții. ◊ (Ieșit din uz) Universitate de partid = școală superioară în care se preda ca disciplină de bază marxism-leninismul. Universitate populară = instituție pentru educația adulților, având ca formă principală de activitate ciclul de prelegeri din domenii variate. ♦ Localul acestor instituții. – Din fr. université, lat. universitas, -atis. Vezi definitia »
DIVERSITÁTE s. f. varietate, felurime. (< fr. diversité, lat. diversitas) Vezi definitia »
vandabilitate s. f., g.-d. art. vandabilității Vezi definitia »
SUPRACONDUCTIBILITÁTE s.f. (Fiz.) Proprietate a unor metale sau aliaje aflate la temperaturi foarte scăzute de a-și pierde rezistența electrică; supraconducție. [Cf. fr. supraconductibilité]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z