Definita cuvantului impersonalitate
IMPERSONALITÁTE s. f. caracterul a ceea ce este impersonal. (< fr. impersonnalité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu impersonalitate
AMÍNTE adv. (În expr.) A(-și) aduce aminte = a(-și) aminti. A lua aminte = a ține seamă de ceva, a nu trece cu vederea. A lua aminte la ceva = a fi atent la ceva, a observa cu atenție ceva. A-i fi (cuiva) aminte (de ceva) = a dori (să facă ceva), a avea chef (de ceva). – A3 + minte. Vezi definitia »
BOGDAPRÓSTE interj. (Adesea substantivat) Cuvânt prin care se mulțumește pentru un bun căpătat de pomană. ◊ Loc. adj. De bogdaproste = cerut sau căpătat de pomană. ◊ Expr. Ca un pui de bogdaproste = nenorocit, prăpădit. ♦ Exprimă ușurarea celui care a scăpat de o nenorocire, de o grijă etc. [Var.: bodapróste interj.] – Bg. bog da prosti. Vezi definitia »
MENDICITÁTE s. f. (Rar) Cerșetorie. – Din fr. mendicité, lat. mendicitas, -atis. Vezi definitia »
Particularitate a cardurilor constand in reliefarea elementelor de identificare (numele titularului, numărul cardului și data expirării) pe suprafata acestora Vezi definitia »
SINTALITÁTE s.f. (Liv.) Totalitatea elementelor esențiale, edificatoare pentru profilul moral al unui grup social; personalitatea unui colectiv. [Et. incertă]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z