Definita cuvantului implementa
IMPLEMENTÁ vb. tr. 1. a îndeplini, a realiza. 2. a introduce. ◊ a integra în practica socială unele idei și invenții, a aplica și transforma în bunuri sociale ceea ce este nou. ◊ a pune în practică, în funcție, a aplica; (spec.) a stabili pe un ordinator un sistem de exploatare corespunzând unei funcții particulare, destinată a fi utilizată. 3. (ir.) a se instala. (< engl. implement)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu implementa
DECRUSTÁ vb. tr. a înlătura o crustă, un strat de natură chimică depusă pe pereții unui recipient. (după fr. décroûter) Vezi definitia »
PONTÁ2, pontez, vb. I. Intranz. și tranz. A miza o sumă de bani la un joc de noroc. – Din fr. ponter. Vezi definitia »
(cvasibani)reprezinta active care au caracteristici apropiate de cele ale monedei äu lichiditate mare ,pot fi usor transformate in bani fara o pierdere substantiala )de valoare .De regula, lichiditatea mai scazuta este compensata in mod corespunzator printr-o remunerare .In acelasi sens este astazi utilizata si notiunea de activ financiar. Vezi definitia »
TRICOTÁ vb. I. tr. A lucra, a împleti o țesătură în ochiuri. [< fr. tricoter]. Vezi definitia »
EXPLOATÁ vb. tr. 1. a pune în valoare un bun în vederea realizării unor scopuri economice; a valorifica, a cultiva. 2. a-și însuși fără echivalent plusprodusul sau munca producătorilor direcți; a acapara roadele muncii altuia. 3. (fig.) a folosi abuziv, a profita. (< fr. exploiter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z