Definita cuvantului imprinting
IMPRÍNTING s. n. 1. totalitatea modificărilor funcționale pe care le suferă un cromozom atunci când se găsește într-un organism feminin sau masculin. 2. (psih.) impregnare, întipărire, fenomen elementar și precoce de învățare. (< engl. imprinting)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu imprinting
ȘPRING s.n. (Mar.) Parâmă pentru legarea navei, dată de la proră înapoi sau de la pupă înainte. [Var. spring. / < engl. spring]. Vezi definitia »
DÁNCING s.n. Local de dans și de petrecere. [Pron. dánsing. / < fr., engl. dancing]. Vezi definitia »
MÁRKETING s. n. Disciplină și activitate comercială care pornește de la cunoașterea curentă și în perspectivă a nevoilor cumpărătorilor, spre a satisface operativ aceste nevoi. – Din engl. marketing. Vezi definitia »
MERÍNG s.n. Compoziție de cofetărie, spumoasă sau crocantă, realizată prin încorporarea zahărului în albuș de ou bătut; se folosește ca atare, ca o spumă, în lapte de pasăre, la acoperirea tartelor, pentru a da consistență cremelor și înghețatelor etc., iar prin coacere se realizează blaturi sau coji dulci și crocante, de diferite forme. [var. mereng; sin. bezea.] – Din fr. meringue, it. meringa. Vezi definitia »
HÓLDING s. n. formă de monopol care subordonează diferite unități prin controlul participanților de către o societate anonimă pe acțiuni. (< engl., fr. holding) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z