Definita cuvantului incisivitate
INCISIVITÁTE s. f. însușirea a ceea ce este incisiv. (< fr. incissivité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu incisivitate
léte s.f. (reg.) timp liber, tihnă, odihnă. Vezi definitia »
PROPRIETÁTE, proprietăți, s. f. 1. Stăpânire deplină asupra unui bun; (concr.) bun material stăpânit, mai ales pământ (agricol) sau imobil, în baza unui drept recunoscut. ◊ Proprietate literară (sau artistică) = drept de care se bucură un autor de a dispune după voie de operele sale literare sau artistice, putându-le edita, reproduce etc. 2. Trăsătură predominantă care caracterizează o ființă, un lucru, un fenomen etc. și care diferențiază o ființă de alta, un lucru de altul etc.; caracteristică, trăsătură, însușire. 3. Calitate a unui cuvânt, a unui termen, a stilului etc. de a reda exact ideea sau noțiunea exprimată. [Pr.: -pri-e-] – Din fr. propriété, lat. proprietas, -atis. Vezi definitia »
SCIZIPARITÁTE s. f. Formă de înmulțire la unele organisme unicelulare, care constă în diviziunea organismului în două părți aproximativ egale. – Din fr. scissiparité. Vezi definitia »
SUPERIORITÁTE s.f. Însușirea și starea a ceea ce este superior; atitudine (trufașă) a celui care se crede superior. [Pron. -ri-o-. / cf. fr. supériorité]. Vezi definitia »
CONTINENTALITÁTE s. f. ansamblu de caracteristici climatice determinate de diminuarea influențelor maritime. (< fr. continentalité) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z