Definita cuvantului incumba
INCUMBÁ vb. intr. (despre sarcini, obligații) a se impune, a reveni cuiva. (< lat. incumbere, fr. incomber)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu incumba
AQABA (AKABA) 1. Golf strîmt și și alungit în NE Mării Roșii, între Pen. Sinai și Pen. Arabia. Lungime: 180 km; lățime: 28 km. Ad. max.: 1.828 m. 2. Oraș în SV Iordaniei, unicul port al țării, la Marea Roșie; 37,4 mii loc. (1986). Export de fosfați. Vezi definitia »
REÎNȘURUBÁ, reînșurubez, vb. I. Tranz. A strânge la loc un șurub, un ghivent slăbit, un capac etc. – Re1- + înșuruba. Vezi definitia »
ZÂMBÁ, zâmbéz, vb. I. 1. Tranz. A știrbi, a sparge. 2. Refl. A amenința, a intimida; a-și arăta colții. (din sl. ząbu = dinte; cf. rus. zubrit' = a-și arăta dinții) Vezi definitia »
PLOMBÁ, plombez, vb. I. Tranz. 1. A trata și a astupa o carie dentară cu o plombă, a pune o plombă. 2. A construi un imobil între două clădiri între care urmează să se încadreze. 3. A astupa gropile dintr-o îmbrăcăminte rutieră cu agregate minerale, legate de obicei cu un liant bituminos. – Din fr. plomber. Vezi definitia »
ÎMBIBÁ vb. I. tr., refl. a (se) pătrunde, a (se) umple de un lichid, gaz etc. II. tr. (fig.) a face să fie pătruns de o idee, de o teorie. (< fr. /s'/imbiber, lat. imbibere) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z