Definita cuvantului inevitabil
INEVITÁBIL, -Ă adj. (și adv.) care nu poate fi evitat; de neînlăturat, ineluctabil. (< fr. inévitable, lat. inevitabilis)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu inevitabil
INCOGNOSCÍBIL, -Ă, incognoscibili, -e, adj. (Filoz.) Care nu poate fi cunoscut de rațiunea omenească (deși se presupune că există în realitate). – Din fr. incognoscible. Vezi definitia »
NAUTÍL s. m. 1. moluscă cefalopodă (fosilă) din mările tropicale, cu cochilie spiralată și compartimentată. 2. (ant.) lampă în formă de nautil (1). 3. piesă de orfevrărie dintr-o cochilie de nautil, montată în metal, reprezentând o divinitate a mării. (< fr. nautile, lat. nautilus) Vezi definitia »
Vitabil,-ă, vitabili,-e, adj. (regionalism) Care poate fi discutat, ceva subiectiv, neconvingător,îndoielnic. – Din maghiară ''Vita'' ( se vorbeste prin localitatile de frontiera din judetul Satu Mare) Vezi definitia »
INCOERCÍBIL, -Ă adj. care nu poate fi constrâns. ◊ care nu poate fi reținut într-un recipient. (< fr. incoercible) Vezi definitia »
INCOGNOSCÍBIL, -Ă adj. (Fil.) Care nu poate fi cunoscut de rațiunea omenească (deși se presupune că există); de necunoscut. [Cf. fr. incognoscible < lat. in – ne, cognoscere – a cunoaște]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z