Definita cuvantului inferior
INFERIÓR, -OÁRĂ I. adj. 1. așezat mai jos; de jos. ◊ (despre o parte a unui curs de apă, o regiune) în apropiere de punctul de vărsare; depărtate de izvor. 2. mai mic din punct de vedere numeric. 3. de calitate (mai) proastă; mai puțin bun; mai puțin frumos; mai mic decât alții. 4. care are un grad, o funcție, un rang mai mic decât altul. II. s. m. subaltern, subordonat. (< fr. inférieur, lat. inferior)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu inferior
UMBRITÓR, -OÁRE, umbritori, -oare, adj. (Rar) Umbros. – Din umbri + suf. -(i)tor. Vezi definitia »
MEGASPÓR, megaspori, s. m. (Bot.) Macrospor. – Din fr. mégaspore. Vezi definitia »
STILIZATÓR, -OÁRE s.m. și f. Cel care stilizează un text. ♦ (Depr.) Scriitor lipsit de originalitate. [< stiliza + -tor]. Vezi definitia »
EGALIZATÓR, -OÁRE, egalizatori, -oare, adj., s. n. 1. Adj. Care egalizează, care produce sau determină egalizarea. 2. S. n. Produs chimic care se adaugă în băile de vopsire pentru dispersarea, mărirea vitezei de pătrundere și fixarea colorantului. 3. S. n. Dispozitiv care reglează presiunea într-o conductă. – Din fr. égalisateur. Vezi definitia »
ONDULATÓR, -OÁRE I. adj. care se leagănă ca valurile. II. s. n. aparat pentru înregistrarea semnalelor telegrafice prin deviația unui ac indicator. (< fr. ondulateur) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z