Definita cuvantului instrumentare
INSTRUMENTÁRE s. f. 1. acțiunea de a instrumenta. 2. (inform.) inserare de instrucțiuni adiționale într-un program de testat, în scopul evaluării unor atribute ale acestuia. (< instrumenta)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu instrumentare
DEPROPANIZÁRE s.f. Operație de separare a hidrocarburilor mai ușoare de cele mai grele dintr-un amestec de hidrocarburi. [După fr. dépropanisation]. Vezi definitia »
REFERÍRE, referiri, s. f. (Rar) Faptul de a (se) referi.Loc. prep. Cu referire la... = în legătură cu..., referitor, relativ la... – V. referi. Vezi definitia »
BANCA EUROPEANĂ PENTRU RECONSTRUCȚIE ȘI DEZVOLTARE (B.E.R.D.), instituție financiară interguvernamentală la care participă 39 de state, creată în 1991, la Londra, în scopul efectuării de operațiuni de credit pentru țările Europei Centrale și de Est. Este condusă de un consiliu al guvernatorilor, format din reprezentanții țărilor membre. Are un capital inițial de 10 miliarde ECU (12 miliarde dolari). Vezi definitia »
FELDSPATIZÁRE s. f. formare de feldspați prin acțiunea metamorfică a magmei eruptive asupra rocilor. (după fr. feldspathisation) Vezi definitia »
ÎNVERGÁRE s.f. Acțiunea de a înverga și rezultatul ei. [< înverga]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z