Definita cuvantului intercala
INTERCALÁ vb. tr., refl. a (se) introduce într-un șir, a (se) adăuga între altele. (< fr. /s'/intercaler, lat. intercalare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu intercala
AMADIS DE GAULA, erou al unui roman cavalesc spaniol, publicat în 1508 de Garcia Rodriguez de Montalvo, model de cavaler rătăcitor și de iubit credincios. Vezi definitia »
DEMOLÁ vb. I. tr. A desface, a dărâma (o construcție, o zidărie). ♦ A retrage o navă din exploatare și a o desface pentru valorificarea materialelor. ♦ (Fig.) A distruge; a dărâma. [Cf. fr. démolir, lat. demoliri]. Vezi definitia »
ARTICULÁ, articulez, vb. I. 1. Tranz. A pronunța, a rosti un sunet, un cuvânt cu ajutorul organelor de vorbire. 2. Tranz. A pune, a adăuga articol unui substantiv sau unui echivalent al lui. 3. Refl. A se lega prin articulații. – Din fr. articuler, lat. articulare. Vezi definitia »
EXTRAPOLÁ vb. tr. a aplica procedeul extrapolării; a face o extrapolare. (< fr. extrapoler) Vezi definitia »
treala eh uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooo oooooooooooo oooooo oo,ooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o ooo oooooooooooooooooooooooooooo oooo o oo Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z