Definita cuvantului intermolecular
INTERMOLECULÁR, -Ă adj. între, dintre molecule. (< fr. intermoléculaire)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu intermolecular
ȘĂTRÁR, șătrari, s. m. 1. Țigan nomad. 2. (Reg.) Negustor ambulant care vinde în bâlciuri, la șatră (3). 3. Titlu dat boierului care avea în pază corturile unei tabere în timp de război; persoană care avea acest titlu. – Șatră + suf. -ar. Vezi definitia »
șchilopsár, șchilopsári, s.m. (înv.) specie de rechin. Vezi definitia »
REVOLUȚIONÁR, -Ă, revoluționari, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care ține de revoluție, care este în legătură cu revoluția, care aderă la revoluție sau propagă revoluția. ♦ Fig. Care produce o transformare radicală într-un anumit domeniu; înnoitor, transformator. 2. S. m. și f. Partizan, adept al revoluției; participant la o revoluție. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. révolutionnaire. Vezi definitia »
PREMOLÁR, premolari, s. m. Fiecare dintre dinții mamiferelor situați între canini și molari. ◊ (Adjectival) Dinte premolar. – Din fr. prémolaire. Vezi definitia »
colecționár (colecționári), s. m.1. Persoană care colecționează obiecte. – 2. (Arg.) Hoț, pungaș. De la colecționafr. collectionner. Al doilea sens este o interpretare ironică a primului și totodată o încrucișare cu (tribunal) corecțional. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z