Definita cuvantului intracontinental
INTRACONTINENTÁL, -Ă adj. în interiorul unui continent. (< fr., engl. intracontinental)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu intracontinental
plural : almanahuri/almanahe 1. Calendar care cuprinde date de popularizare din diferite domenii. ♦ Publicație anuală, în formă de volum, care cuprinde un calendar și un bogat material beletristic sau de altă natură, precum și diverse note informative cu caracter enciclopedic. 2. Publicație periodică de literatură, pentru un anumit domeniu de activitate. Vezi definitia »
APOZIȚIONÁL, -Ă adj. Referitor la apoziție. [Pron. -ți-o-. / cf. fr. appositionnel]. Vezi definitia »
BROMURÁL s. n. produs farmaceutic, sedatic și hipnotic slab. (< germ. Bromural) Vezi definitia »
GRAMATICÁL, -Ă, gramaticali, -e, adj. Care aparține gramaticii, privitor la gramatică. – Din fr. grammatical, lat. grammaticalis. Vezi definitia »
PAUȘÁL, -Ă, paușali, -e, s. n., adj. 1. S. n. Sistem de plată pentru o prestație de serviciu, pentru un consum de energie etc. prin fixarea cu aproximație a unei sume globale. 2. Adj. (În sintagmele) Tarif (sau preț) paușal = tarif sau preț care se plătește uniform, stabilit în baza experiențelor sau a unei evaluări. Asigurare paușală = asigurare pentru bunuri, persoane etc. contra plății unei prime de asigurare unice (medie). [Pr.: pa-u-] – Din germ. Pauschale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z