Definita cuvantului izolator
IZOLATÓR2, -OÁRE s. m. f. muncitor specializat în izolarea țevilor cu vată de sticlă sau în turnarea smoalei pe acoperișurile blocurilor și acoperirea ei cu carton pânzat. (< izola + -tor)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu izolator
ÎMPLETITÓR, -OÁRE, împletitori, -oare, s. m. și f. Persoană care împletește din răchită, nuiele etc. diferite obiecte. – Împleti + suf. -tor. Vezi definitia »
ALIMENTATÓR s.n. Dispozitiv pentru alimentarea unei mașini cu combustibil sau cu materie primă de prelucrat. [Cf. fr. alimentateur]. Vezi definitia »
DEFLECTÓR s.n. 1. (Fiz.) Dispozitiv cu care se deviază un fluid sau un flux electronic din direcția în care curge. ♦ Dispozitiv din instalațiile de ventilație care servește la evacuarea aerului viciat din încăperi. 2. Instrument pentru compensarea compasului magnetic. [< fr. déflecteur]. Vezi definitia »
CHEMORECEPTÓR s. m. terminație nervoasă sau organ de simț care înregistrează modificările chimice ale mediului extern sau intern. (< germ. Chemorezeptor) Vezi definitia »
NIVELATÓR, -OÁRE adj. Care nivelează. // s.n. Parte a unui buldozer sau greder care nivelează terenul. ♦ Mașină pentru nivelarea arăturilor adânci de toamnă. [< nivela + -tor, după fr. niveleur]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z