Definita cuvantului moderant
MODERÁNT, -Ă, moderanți, -te, adj. (Rar; despre oameni) Care moderează (2). – Din engl. moderant.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu moderant
ELEFÁNT s.m. Mamifer din jungla Asiei și Africii, foarte mare, cu nasul modificat în formă de trompă și cu colți mari de fildeș. [Cf. fr. élephant, it. elefante, lat. elephantus, gr. elephas]. Vezi definitia »
NEURASTENIZÁNT, -Ă, neurastenizanți, -te, adj.(Rar) Care produce neurastenie. [Pr.: ne-u-] – Neurasteniza + suf. -ant. Vezi definitia »
GONFLÁNT s.n. Substanță care are proprietatea de a fi absorbită de cauciuc. [Cf. fr. gonflant]. Vezi definitia »
CONȘTIÉNT, -Ă adj. 1. Care are conștiința trează, care își dă seama de realitatea unui fapt, a unui lucru. 2. Care își dă seama de posibilitățile proprii, de rolul care îi revine în societate. // s.n. (Fil.) Categorie care exprimă ceea ce omul înfăptuiește în conformitate cu un anumit scop. [Pron. -ști-ent. / < fr. conscient]. Vezi definitia »
PIGMÉNT, pigmenți, s. m. 1. Substanță colorată naturală produsă de celulele plantelor și animalelor și care colorează în mod specific țesuturile sau lichidele organice ale acestora. 2. Particulă solidă, colorată, insolubilă în mediul în care este suspendată, întrebuințată în industrie pentru colorare. – Din fr. pigment. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z